Κύριο περιεχόμενο

Παροχές-Υπηρεσίες

Τα διαμερίσματα Villa Rania αποτελούνται από έξι διαμερίσματα και studios.

Όλα είναι ευρύχωρα και μπορούν να φιλοξενήσουν έως τέσσερα άτομα, ενώ διαθέτουν και μικρή κουζίνα με όλο τον εξοπλισμό. 

Σε όλα τα δωμάτια θα βρείτε:

  • Κουζίνα με μαγειρικά σκεύη
  • Ψυγείο
  • Κλιματισμό
  • Τηλεόραση
  • Μπάνιο με ντους
  • Ίντερνετ

Τα δωμάτια βρίσκονται στον κήπο όπου μπορείτε να χαλαρώσετε και να απολαύσετε τον καφέ σας. Τα παιδιά μπορούν να παίξουν ξέγνοιαστα με τα παιχνίδια του κήπου καθώς ο χώρος είναι απόλυτα ασφαλής. 

Παρέχεται δωρεάν ιδιωτικός χώρος στάθμευσης.

Οι ιδιοκτήτες είναι πολύ φιλόξενοι και ζεστοί, πρόθυμοι να σας εξυπηρετήσουν για να σας προσφέρουν μια ευχάριστη διαμονή.

Ζητήστε να δοκιμάσετε τα παραδοσιακά προϊόντα που παράγουν οι ίδιοι και γευθείτε αγνές γεύσεις όπως το μέλι, το λάδι, τις ελιές αλλά και το τσίπουρο τους. Γεύσεις που χαρακτηρίζουν τον τόπο της Θάσου και τα οποία μπορείτε να προμηθευτείτε από τους ίδιους για να σας θυμίζουν τις όμορφες μέρες στην Θάσο.


STUDIOS

rania-villa-studios-thassos-1.jpg rania-villa-studios-thassos-10.jpg rania-villa-studios-thassos-11.jpg rania-villa-studios-thassos-12.jpg rania-villa-studios-thassos-13.jpg rania-villa-studios-thassos-14.jpg rania-villa-studios-thassos-15.jpg rania-villa-studios-thassos-16.jpg rania-villa-studios-thassos-17.jpg rania-villa-studios-thassos-2.jpg rania-villa-studios-thassos-24.jpg rania-villa-studios-thassos-25.jpg rania-villa-studios-thassos-26.jpg rania-villa-studios-thassos-28.jpg rania-villa-studios-thassos-3.jpg rania-villa-studios-thassos-4.jpg rania-villa-studios-thassos-5.jpg rania-villa-studios-thassos-6.jpg rania-villa-studios-thassos-8.jpg rania-villa-studios-thassos-9.jpg

 

 

 


 

APARTMENTS


rania-villa-apartment-thassos-1.jpg rania-villa-apartment-thassos-10.jpg rania-villa-apartment-thassos-11.jpg rania-villa-apartment-thassos-12.jpg rania-villa-apartment-thassos-13.jpg rania-villa-apartment-thassos-14.jpg rania-villa-apartment-thassos-15.jpg rania-villa-apartment-thassos-16.jpg rania-villa-apartment-thassos-17.jpg rania-villa-apartment-thassos-18.jpg rania-villa-apartment-thassos-2.jpg rania-villa-apartment-thassos-3.jpg rania-villa-apartment-thassos-4.jpg rania-villa-apartment-thassos-5.jpg rania-villa-apartment-thassos-6.jpg rania-villa-apartment-thassos-7.jpg rania-villa-apartment-thassos-8.jpg rania-villa-apartment-thassos-9.jpg