Κύριο περιεχόμενο

Τοποθεσία

Η Σκάλα Ραχωνίου είναι ένα μικρό χωριό στα δυτικά του νησιού. Τα διαμερίσματα Villa Rania βρίσκονται σε μια όμορφη τοποθεσία πολύ κοντά στη θάλασσα, μόλις 50μ απόσταση.

Η πρόσβαση στα Villa Rania είναι εύκολη καθώς απέχει 15 λεπτά από τον Λιμένα, την πρωτεύουσα του νησιού και 10 λεπτά από τον Πρίνο, το δεύτερο λιμάνι της Θάσου.

Η Θάσος είναι ένα μικρό σχετικά νησί με καλό οδικό δίκτυο και έτσι δεν θα δυσκολευτείτε να το γυρίσετε και να το εξερευνήσετε ολόκληρο. Υπάρχουν πολλές όμορφες παραλίες κυρίως με άμμο και δέντρα που φτάνουν μέχρι εκεί που σκάει το κύμα. Μικρά και μεγαλύτερα χωριά, πολλά με παραδοσιακή αρχιτεκτονική, σκαρφαλωμένα στις πλαγιές του όρους Υψάριο και άλλα κοντά στη θάλασσα. 

Εκτός από τη φυσική ομορφιά, η Θάσος έχει και πλούσιο αρχαιολογικό ενδιαφέρον. Σε όλο το νησί θα βρείτε υπαίθριους αρχαιολογικούς χώρους  ενώ στο Λιμένα, θα πρέπει να επισκεφτείτε το Αρχαιολογικό Μουσείο το οποίο ανακαινίστηκε πρόσφατα και φιλοξενεί ευρήματα με ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Επίσης, οι τοπικές γεύσεις, το λάδι, το μέλι, οι ελιές, τα γλυκά του κουταλιού, δεν θα σας αφήσουν ασυγκίνητους.

Η Θάσος είναι ένας προορισμός που αξίζει να επισκεφτείτε καθώς ικανοποιεί σχεδόν όλα τα γούστα.

  rania-villa-thassos-10.jpg rania-villa-thassos-11.jpg rania-villa-thassos-12.jpg rania-villa-thassos-13.jpg rania-villa-thassos-14.jpg rania-villa-thassos-15.jpg rania-villa-thassos-16.jpg rania-villa-thassos-17.jpg rania-villa-thassos-18.jpg rania-villa-thassos-19.jpg rania-villa-thassos-2.jpg rania-villa-thassos-20.jpg rania-villa-thassos-21.jpg rania-villa-thassos-22.jpg rania-villa-thassos-23.jpg rania-villa-thassos-24.jpg rania-villa-thassos-25.jpg rania-villa-thassos-4.jpg rania-villa-thassos-5.jpg rania-villa-thassos-6.jpg

 

JavaScript must be enabled in order for you to use Google Maps.
However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser.
To view Google Maps, enable JavaScript by changing your browser options, and then try again.